Основные темы

Фоторепортажи

Регионы

В "Артеке" состоится детский фестиваль

19 липня 2007 року у Міжнародному дитячому центрі „Артек” розпочинається 6-й Міжнародний дитячий фестиваль „Змінимо світ на краще!”

В урочистій церемонії відкриття 19 липня 2007 року на Пушкінській площі табору „Лазурний” (МДЦ „Артек”, АР Крим) візьмуть участь делегації дітей з 27 країн Європи, Азії і Африки.

За фестивальною традицією урочисті заходи розпочнуться з прес-конференції організаторів та юних посланців миру попередніх фестивалів. Під час зустрічі з пресою діти розкажуть про роботу в своїх країнах щодо популяризації основних ідей фестивалю – розбудови світу без воїн, насильства та бідності, буде представлений дитячий міжнародний прес-центр, а організатори презентують програму та основні заходи фестивалю. Прес-конференція відбуватиметься у Палаці Суук-Су (МДЦ „Артек”) з 17.00 до 17.30.

О 17.40 на Пушкінській площі табору „Лазурний” розпочнеться офіційне відкриття фестивалю. Юних посланців різних континентів планети привітають виконавчий директор Всеукраїнського благодійного Фонду Надії і Добра І.В. Сахненко, заступник Міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту С.В.Толстоухова та Генеральний директор МДЦ „Артек” Б.В.Новожилов.

О 20.00 у Зеленому театрі табору „Лазурний” відбудеться концерт української делегації, до складу якої увійшли найкращі дитячі творчі колективу країни – Народний колектив України ансамбль танцю „Росинка” (м. Кіровоград), фольклорний гурт „Чорнобривці” (Полтавська область), циркова студія „Чародії” (м. Харків), юні співачки Марієтта Іванова та Софія Ворона.

6-й Міжнародний дитячий фестиваль „Змінимо світ на краще!” відбувається за підтримки Кабінету Міністрів України та сприяння Національної комісії ЮНЕСКО та Спеціального Посланника ЮНЕСКО у справі підтримки молодих талантів Л.М.Кучми.

Організатори фестивалю – Всеукраїнський благодійний Фонд Надії і Добра та Міжнародний дитячий центр „Артек”.